Пай Гоу Покер

Съвети и Информация за Пай Гоу

Правила

Тази комбинация от китайската игра Пай Гоу и Покера се играе с колода от 52 карти. Раздава ви се ръка от 7 карти, която трябва да разделите на две ръце – едната от най-добрите пет карти, а другата от най-добрите две, които можете да направите.

Ръката от пет карти трябва да превъзхожда тази от две, иначе имате „грешна“ ръка и ще трябва да промените избора си.

Поради големия процент равенства това е страхотна игра, с която си прекарвате добре и задържате дълго парите си!

Играта е между Играчите и дилъра. Залагате ръцете си, за да победите тези на дилъра. За да спечелите, и двете ви ръце трябва да са по-добри от неговите. Ако вие спечелите една ръка и дилъра спечели една, това е равенство и парите ви се връщат.

Варианти

Бонус Пай Гоу Покер има още една възможност за залагане, която ще ви даде добри шансове ако получите ръце с висока стойност. Това може да увеличи възможностите ви за печалба!

Съвети

Една от базовите стратегии за Пай Гоу Покер:

  • Ако нямате двойки, стрейт или флеш – използвайте най-високата карта за ръката от 5 карти, а втората и третата най-висока – за ръката от 2 карти.
  • Ако имате стрейт от 6 карти – използвайте стрейта, който е останал за ръката от 5 карти, а двете най-високи карти за ръката от 2.
  • Ако имате фул-хаус – преместете трите еднакви карти към ръката от 5 карти, а двойката – към ръката от 2 карти.
  •  В Бонус Пай Гоу Покер можете да изберете лесният начин и да натиснете бутона „House Way“, който ще избере най-добрата комбинация от ръце за вас!